3 tips til det perfekte LinkedIn-profilbillede

Læsetid:
4 min.

Du kan tage fantastiske profilbilleder til din LinkedIn-profil selv. Man kan altid gå amok i filtre, dyre kameraer og linser. I virkeligheden kan du komme super langt selv, hvis du blot følger nogle få og enkle tricks. Vi giver dig vores bedste!

Brug masser af naturligt lys

Naturligt lys (allerhelst dagslys) er nøglen til et simpelt og flot profilbillede. Det giver dig et naturligt udseende med få distraherende skygger. Det tilfører billedet de mest naturlige farver, og sikrer også, at billedet bliver skarpt. Hvis du tager billedet i lav belysning, bliver dit billede nemlig hurtigt grovkornet og uskarpt. Det vil vi ikke have. 

Prøv at stå tæt på et vindue, men hold dig helst ude af direkte sollys, da det får dig til at knibe dine øjne sammen.

Sørg for en simpel baggrund

Dit Linkedin-profilbillede skal handle om dig, ikke om hvor du var, da du tog billedet. 

Prøv at have en sløret baggrund eller en der er langt væk, og vigtigst af alt, sørg for at der ikke er nogen distraherende farver eller objekter i baggrunden.

Keep it simple!

For at sikre, at billedet fokuserer på dig, skal du holde det så enkelt som muligt. Hold kameraet på øjenhøjde, så der er ingen skøre vinkler. 

Forlad dine rekvisitter og dumme tøj hjemme, de ser uprofessionelle ud og du ville helst være den eneste person på billedet for at sikre, at du er den, der får seernes opmærksomhed.

Du kan sagtens bruge din smartphone!

Selvom du har et dyrt spejlrefleks-kamera i skabet, er det ofte slet ikke nødvendigt, når du skal tage et godt profilbillede. 

Langt de fleste smartphones tager billeder i høj opløsning, og hvis du sørger for masser af naturligt lys, kan du tage fantastiske profilbilleder. Det smarte er også, at du nemt kan tage dit billede og uploade det online. Billedet skal ikke først importeres til din computer. Wupti ;-)
Alle indlæg