Om Jobyly

Vores vision er at hjælpe jobsøgende med at fremstå super professionelt. Vi vil gøre det simpelt, hurtigt og effektivt at søge job.

Jobyly er en online service, der hjælper dig med din jobsøgning. Vi læser korrektur, retter grammatik og du kan endda få hjælp til at skrive din ansøgning og dit CV.

Når man søger job er konkurrencen for at få jobbet stor. Derfor er det enormt vigtigt, at både ansøgning og CV fremstår knivskarpt. Hvis du ikke gør dig umage, og kan skrive en god ansøgning, hvordan kan arbejdsgiver så være sikker på, at du kan løse opgaver for virksomheden? For de fleste mennesker er det enormt svært at skrive fuldkommen fejlfrit. Vi vil gøre det nemmere at få hjælp, gennem hurtig og fleksibel service, til lige dét som du har brug for. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal lægge vægt på i din ansøgning, og har problemer med at oversætte dine kompetencer til papiret, tilbyder vi også en grundskabelon, skabt til dig. Den kan du genanvende som du vil, og bruge igen og igen.

Teamet bag Jobyly

Jakob Pindstrup

Jakob Pindstrup

Co-founder, cand.scient.soc.
Jakob Dalhoff

Jakob Dalhoff

MSc Finance & Accounting, Co-founder
Tenna con Cappeln

Tenna von Cappeln

Co-founder, cand.scient.soc.

Vi er nemme at få fat i og svarer naturligvis hurtigt på dine spørgsmål. Skriv til os:

Navn

E-mail

Din besked

Tusind tak for din henvendelse.
Vi vender hurtigt tilbage til dig ;-)

Har du forresten læst vores guide til den rigtig gode jobansøgning? Ellers kunne du snildt hygge dig med den i mellemtiden.

Wups. Noget gik galt. Prøv venligst igen.